Welkom in deze ruime woning in Neerpelt. Het huis werd door de eigenaar zelf gebouwd en ingericht als showroom voor zijn werk als interieurbouwer. Er zijn kosten noch moeite gespaard om van dit huis een gezellig en praktisch geheel te maken. De gehele woning is voorzien van maatkasten en slimme oplossingen zodat u de ruimte overal optimaal kan benutten. Gedurende de renovatie werd nog een volledig nieuw dak gelegd en in 2011 werd er een grote zuidgerichte luxueuze veranda aangebouwd. Deze leefveranda tovert de ruimte om in oase van licht en geeft uit op een mooie bloementuin met ontbijtterras waar het heerlijk vertoeven is. Aan buitenruimte ook voldoende keuze want met een tweede terras van 35 m2 aan de achterzijde dat uitloopt in de speelgazon is dit de ideale plek waar kinderen al spelend hun hart kunnen ophalen. Op het gelijkvloers vind je een ruime woonkamer en een volledig ingerichte open keuken met ingebouwde amerikaanse koelkast. Verder zijn er op de benedenverdieping drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. Op de bovenverdieping tref je een volledig ingerichte studio. Compleet met zithoek, keuken, eigen badkamer en 2 kamers. Ook hier zijn alle ruimtes voorzien van slimme maatkasten om al je dromen waar te maken. Want met meer dan 270 m2 bewoonbare oppervlakte is er geen gebrek aan ruimte en mogelijkheden voor een groot gezin, vrij beroep of zelfs een kangoeroewoning. Momenteel staat deze instapklare woning leeg maar je kan ze op deze website alvast eens bemeubeld doorlopen in 3D en veel meer mogelijkheden ontdekken. 

slim verkocht zonder makelaar. € 13.032 bespaard aan commissie.

GEBOUWD
GEBOUWD

1980

Gerenoveerd
Gerenoveerd

'05 - '11

TERREIN
TERREIN

1044 m²

WONING
WONING

277 m²

KAMERS
KAMERS

4

BADKAMERS
BADKAMERS

2

Woordje van de eigenaar:

Hallo, ik ben Mathieu. Om professionele redenen verhuis ik mijn activiteiten naar Lummen. Ik heb deze woning zelf laten bouwen naar aanleiding van mijn job als interieurbouwer. De woning is als het ware een showroom en staat dan ook bol van slimme oplossingen en mogelijkheden. Zo is er geen hal, trap of kamer waar geen maatwerk aan te pas kwam om elke vierkante meter praktisch te benutten. Ik vertel jullie er graag alles over tijdens een persoonlijke rondleiding en je mag alvast rekenen op mijn gratis diensten als binnenhuisarchitect om dit pareltje helemaal naar jullie wens in te richten.

Tot binnenkort!

CONTACTEER Mathieu

Wandel in 3D door deze woning en ontdek al de ruimtes en mogelijkheden:

GA NAAR DE 3D TOUR

Uitrusting

CV aardgas
Vloerverwarming
Zonnepanelen
Airco
Ruime veranda
Tuinhuis

Inductie fornuis
Combi-oven
Amerikaanse koelkast
Afwasmachine
Ligbad

In de buurt

Het is heel rustig wonen in deze verkeersarme straat vlakbij het centrum en het ‘Kempisch Kanaal’. En toch is er altijd wat te beleven in de buurt. Het gemeentelijk sportcomplex met eigen voetbalveld en speeltuigen grenzen zelfs aan de tuin. Deze gunstige ligging lokt heel wat jonge mensen naar deze buurt vandaag. De actieve buurtwerking van de gemeente en het cultureel provinciaal domein “Dommelhof” doen hier gretig aan mee om leuke evenementen op touw te zetten. Zo heb je in de zomer verschillende muziekfestivals, actieve sportevenementen en de bekende Lichtstoet in Neerpelt. Kom gerust deze buurt eens verkennen. En waarom niet met de fiets want met het Jaagpad langs het kanaal in de achtertuin liggen we op een van de tofste wandel- en fietsroutes van Vlaanderen.  

  Agent

  Mathieu Wouters

  Phone Calls 0477 49 58 32 Message mwouters@k-i.be

  Stuur een bericht naar Mathieu.

   ADRES

   Populierenhof 31

   3910 Neerpelt

   CONTACT

   0477 49 58 32

   mwouters@k-i.be

   BEZICHTIGINGEN

   Op afspraak

   BESCHIKBAAR

   Na verlijden akte.

   Slim verkopen, zonder makelaar.

   Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

   Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

   www.hellohome.be

   Powered by hello home

   Slim verkopen, zonder makelaar.

   Share This